Alimentaţia elevilor din şcoli – o problemă a societăţii moderne
Rezumat
Articolul respectiv descrie unele particularităţi de alimentaţie a elevilor din Republica Moldova, dezvăluie cauzele alimentaţiei raţionale neechilibrate la care sunt supuşi elevii claselor I-IV din instituţiile preuniversitare. El clarifi că interdependenţa dintre normele fiziologice de produse alimentare şi importanţa acestora pentru organismul copilului în dezvoltare continuă. În lucrare sunt relatate unele date statistice privind cantităţile de alimente incluse în raţiile alimentare din şcoli şi normele fi ziologice ale acestor alimente cât şi din punct de vedere economic costul unui gram de produs şi costul unei norme fiziologice a acestor produse.Descărcări
Publicat
Număr
Secțiune
Licență
Copyright (c) 2013 Buletinul Academiei de Științe a Moldovei. Științe medicale
![Creative Commons License](http://i.creativecommons.org/l/by/4.0/88x31.png)
Această lucrare este licențiată în temeiul Creative Commons Attribution 4.0 International License.